Wil je gezonder leven door bewuster te eten? Eet je al bewust? Ben je een echte motivator? Ben je sociaal en wil je samen met de hulp en tools van EGA anderen op een persoonlijke manier helpen, bewuster te eten en dus gezonder te leven? (ja, dit is een echte baan) Doe mee. Kom in contact en deel je ervaring op plusplaats. "lust for life"

 

E.G.A staat voor; Eerste Goudse Afslankclub.

EGA Nederland heeft als doel:  Gezonder Leven door verantwoord te eten.
Het bedrijf is bijna 40 jaar gelden opgezet door Annie Disseldorp, een gepassioneerde vrouw die gezondheid voor de medemens hoog in het vaandel heeft staan.

De EGA methode is het aanleren van een nieuwe gezonde leefstijl. 

1) Beheersen van je lichaamsgewicht op een gezonde en verantwoorde manier
Door de richtlijnen van de EGA methode te volgen kan je jouw lichaamsgewicht beheersen. Je leert verantwoorde keuzes maken en je energie niveau stijgt.

2) Heb je gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld te hoge bloeddruk, diabetes, gewrichtsklachten, maagklachten, darmklachten, vermoeidheid, onverklaarbare spierklachten, enz. dan is het volgen van de EGA methode ook zeker aan te raden. De klachten nemen vaak af en regelmatig verdwijnen de klachten helemaal.

3) Heb je overgewicht en zit je niet lekker in je vel?
Ook dan is het volgen van de EGA methode een aanrader. Door het volgen van de EGA methode val je niet alleen af maar ga je ook beter in je vel zitten. Je voelt je fitter, krijgt meer energie, je gewicht daalt en je zelfvertrouwen groeit.


4) wil je meer te weten komen over de EGA methode kijk dan op onze website www.eganederland.nl 
Heb je vragen of wil je nog extra informatie dan kan je altijd een berichtje sturen.


Onze kracht is persoonlijk contact.

De EGA methode kan je volgen:
1) Op locatie in groepsverband.
Door heel Nederland geven EGA cursusleidsters, wekelijkse cursussen waar advies wordt gegeven over een Gezonder Leven. Op de cursus krijg je informatie over gezond en verantwoord leren koken, tips, advies en motivatie.

2) via email
Als je niet in de gelegenheid bent om naar een locatie toe te gaan dan is er een mogelijkheid om via email de EGA methode te volgen. 13 weken lang correspondeer je dan met Paula Slootjes. Zij is al ruim 25 jaar cursusleidster bij EGA. In die 13 weken wordt je persoonlijk geïnspireerd, gemotiveerd en begeleid om Gezonder te leren eten en daardoor ook gezonder door het leven te gaan.

3) Persoonlijke begeleiding op ons hoofdkantoor in Gouda behoort ook tot de mogelijkheden.

4) Heeft u de EGA methode gevolgd dan bent u een ervaringsdeskundige geworden en is er een mogelijkheid om EGA leidster / coach te worden. Als EGA leidster / coach gaat u op franchise basis waaruit u inkomsten kan genereren, na een gedegen opleiding bij EGA zelf uw rayon opzetten. Hierbij kunt u uw ervaring delen met nieuwe cliënten motiveren die Gezonder willen leren leven


Onze interesse gaat uit naar:
Ervaringsdeskundige die op franchise basis een EGA rayon op willen gaan zetten en cliënten helpen om gezonder te leren eten en gezonder te leven. Voor informatie hierover kunt u een kijkje nemen op onze website www.eganederland.nl 


Balans brengen in jezelf, je gezondheid te verbeteren en te genieten van het leven. "Lust for life" door het delen van je ervaring!
 

Terug naar blog