Collaction & Plusplaats. "one for all, and all for one"
Callation, “Power to the crowd” helpt mensen en organisaties, om collectieve problemen op te lossen door middel van “crowdacting”
Plusplaats "lust for life" maakt het aangaan van "een op een" vriendschap, makkelijk.

Samen delen, daar gaat het om. Nu en later. Delen helpt echt!

Veel dingen gaan goed in de wereld. Maar we staan ook voor enkele grote en dringende problemen. We zien dat traditionele oplossingen voor deze problemen gewoon niet afdoende genoeg zijn. Tegelijkertijd zijn er zoveel mensen die iets willen doen om en samen een betere en leukere wereld te creëren. Daarom heeft Collaction eennieuwe aanpak bedacht. Crowdacting. Met crowdacting laten initiatiefnemers hun project zien en vragen we: "Zou je actie ondernemen als een aantal andere mensen dat zouden doen. Samen, een positief doel.

Plusplaats wil het "een op een" maken van nieuwe vrienden voor iedereen makkelijker maken. Niet iedereen heeft zin of de mogelijkheid om buiten de deur actief op zoek te gaan naar vriendschap. Soms is dit door omstandigheden gewoon wat lastiger. Kom in actie en help mee, dus ook aan een ontsnappingsroute uit onvrijwillige eenzaamheid, voor iedereen. Plusplaats denk niet in hokjes of groepjes, Plusplaats wil verbinden. Meer positief perspectief voor iedereen, nu en later!

Zin om mee te doen en te helpen? Meld je dan aan via de website van collaction.org en deel dit bericht.
#eentegeneenzaamheid #collaction

Dank, Jos van Plusplaats.

 

 

Terug naar blog